İstanbul Süs Tavukları Derneği

Ömer Kılıçoğlu

Başkanımız

08-08-1976 İstanbul doğumluyum
Çocuk yaşta hayvan sevgisi kalbime yerleştiği günden bu güne bu sevgiyi yaymak ve ivme kazandırmak için tüm dostlarım ile birlikte faaliyet yürütüyorum.

Tavuk beslemeye 35 yıl önce bana hediye edilen 7 tavuk 1 horoz İspenç ile başladım.
Şu an Kanatlı türünde her türlü hayvanı besliyor ve hakların da Bilgi leri ve deneyimleri uzmanlık alanın da biriktiriyorum.

Yaşar Ocaktürk

Başkan Yardımcımız

1981 Akhisar doğumluyum, İstanbul da Psikolojik Danışman olarak görev yapıyorum. Çocukluğumdan bu yana kümes hayvanlarıyla ilgilendim. Çok çeşitli tavuk ırkları besledim. Özellikle son 13 yıldır Ağbim Turan Ocaktürk ile “Brahma” ırkı süs tavuklarının Türkiye de ve dünyada tanınması ve yaygınlaşması konusunda çalışmalarım oldu.

Ayhan Şereflier

Yönetim Kurulu Üyemiz

1966 karabük doğumluyum 32 yıldır halkalı atakentte gayrimenkul sektöründe faliyet gösterip 1 çocuk babasıyım

Zengin ve Yasin Yıldırım

Yönetim Kurulu Üyemiz

İki kardeş olarak yaklaşık on yıldır süs tavuğu yetiştiriciliği ile uğraşıyoruz.

İkimizde evliyiz ve hayvan sevgisi ve doğa saygısı ile büyüttüğümüz çocuklarımız var.
İstanbul Silivri’de beş erkek kardeşin birlikte idare ettiği aile şirketimizde çalışıyoruz.

Doğa, tarım ve hayvanlar çocukluk günlerimizden itibaren ilgi alanımız ve iç içe olduğumuz alanlar olmuştur.

Ülkemizde süs tavuğu ve bahçe hayvanı üreticiliğinin bilinçli ve uluslararası gerçerliliği olacak şekilde yapılması için yapılan tüm çalışmalara destek vermeye çalışıyoruz.

Saygılar
Sevgiler

Rıdvan Bostancı

Yönetim Kurulu Üyemiz

09.12.1961 İstanbul doğumluyum Şişli İstanbul Motor Meslek lisesinde öğrenimimi tamamlayıp yetkili oto servislerinde çalıştım.1986 senesinden beri kendi iş yerimde aktif olarak otomativ sektöründe hizmet vermeye devam ediyorum.
Hayvan sevgisi ve kanatlı beslemeyi ailemizden öğrendiğim evde ve bahçemizde eksik olmayan kafes,bahçe hayvanları(saka,florya,iskete,güvercin,köpek)besledim.
Daha kaliteli ırklar yetiştirip belirli emek harcadıktan sonra verim ve keyif alabilmek için istanbul süs tavukları derneğine üye oldum.
Hobi faliyetlerimizi kurulan dernekler ve federasyonumuzla beraber ülkemizdeki tavuk ırklarını dünya literatüründe kabul görmesi,maddi ve manevi olarak gelir kaynaklarımızı arttırmak,genç arkadaşlarımıza örnek olup kötü alışkanlıklarından uzaklaştırıp faydalı olabilmemiz için dostlarımızla beraber katılıyor ve destekliyorum.

İSTANBUL SÜS TAVUKLARI VE BAHÇE HAYVANLARI YETİŞTİRENLERİ DERNEĞİ

İSTANBUL SÜS TAVUKLARI VE BAHÇE HAYVANLARI YETİŞTİRENLERİ DERNEĞİ AİLESİ